TOP

Vokseværk i Gyldendals direktion: Går fra to til tre medlemmer

Gyldendals bestyrelse har besluttet at udvide forlagets direktionen. Det fremgår af en selskabsmeddelelse. 

Direktionen bliver udvidet fra to til tre medlemmer, således at administrerende direktør Morten Hesseldahl og direktør Bjarne Ponikowski fremover vil få selskab af Hanne Salomonsen i direktionen. 

Hanne Salomonsen har siden 2011 været medlem af koncerndirektionen og direktør for Gyldendal Uddannelse. Hanne Salomonsen vil få ansvar for koncernens uddannelses- og læringsaktiviteter, som står for tæt på halvdelen af Gyldendal-koncernens omsætning.

”Uddannelse og læring er helt centrale dele af Gyldendal, og vi ønsker at styrke denne del af virksomheden med Hanne Salomonsens indtræden i direktionen, der herefter afspejler balancen mellem det kulturelle, det læringsmæssige og det økonomiske perspektiv, som kendetegner Gyldendal,” udtaler Poul Erik Tøjner, der er bestyrelsesformand for Gyldendal, i selskabsmeddelelsen.  

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.