TOP

Vinderne af Karrierekanonen 2019 er fundet

Vinderne af talentudviklingsprogrammet KarriereKanonen 2019 er fundet – vanen tro på årets Smukfest. De tre vindere er Angående Mig, Patina og Høker, der alle modtog titlen ved et arrangement på festivalen i Skanderborg onsdag eftermiddag. 

De tre vindere er blevet udvalgt ud fra de otte bands, der har optrådt på festivalen og efterfølgende er blevet vurderet af et ekspertpanel inden det endelige resultat kunne præsenteres live på DR P3. Danmarks Radio er en af partnerne bag  Karrierekanonen. De øvrige partnere er Smukfest og Bandakademiet.

Forud er gået et langt forløb, hvor de udvalgte bands har været igennem blandt andet coaching, rådgivning om stageperformance og pressehåndtering. I alt 1.706 kunstnere har i år forsøgt at komme igennem nåleøjet til forløbet. 12 navne blev udvalgt, hvorefter det i maj blev skåret ned til otte finalister inden de endelige vindere blev fundet.

Af tidligere deltagere i Karrierekanonen kan nævnes The Minds of 99, Marie Key, Katinka og Magtens Korridorer. Karrierekanonen har eksisteret siden 2002.      

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Jeg skriver nyheder, debat, analyser og baggrundsartikler om kunst og kultur med fokus på branchen, forretningen og beslutningstagerne. Modtager meget gerne alle former for ris, ros, tips og kommentarer på lars@kulturmonitor.dk