TOP

Vilkår

Handelsbetingelserne er opdateret: Januar, 2019

Udgivelse
Kulturmonitor er digitalt, abonnementsbaseret nyhedsmedie, der publicerer artikler og andet redaktionelt materiale til løbende udgivelse på kulturmonitor.dk. Ud over dette udsender Kulturmonitor et dagligt nyhedsbrev, der bliver sendt ud alle hverdage.

Nyhedsbreve
Ved tilmelding til nyhedsbreve accepterer du, at Kulturmonitor løbende sender dig e-mails med information om nyt indhold på kulturmonitor.dk. Du giver samtidig tilladelse til, at Kulturmonitor og Monitormedia, der står bag Kulturmonitor, lejlighedsvis kan sende information om arrangementer eller andre tilbud, som antages at have interesse.

Når du klikker på links i nyhedsbreve registreres dette, ligesom vi registrerer de oplysninger, du giver os ved tilmelding. Oplysninger indsamles og behandles i henhold til vores cookie- og privatlivspolitik. Vi videregiver kun dine oplysninger til tredjepart, i det omfang det er nødvendigt af tekniske årsager, for eksempel ved brug af vores eksterne service til udsendelse af e-mails.

Prøveabonnementer
Prøveabonnementet varer tre uger og er gratis og uforpligtende. Du kan altid opsige i selvbetjeningen. Prøveabonnementet inkluderer ubegrænset adgang til alle artikler på det valgte medie samt tilsendelse af nyhedsbrevet fra Kulturmonitor. Efter endt prøveperiode vil dit abonnement herefter fortsætte som et månedsabonnement til kr. 299,00. Du kan til enhver tid opgradere eller lukke din adgang via selvbetjeningen. Der er ingen binding.

Abonnenten kan i prøveperioden forvente at blive kontaktet af abonnementsservice omkring drøftelse af abonnementsmuligheder.

De generelle abonnementsvilkår

Abonnement på Kulturmonitor inkluderer:

  • Ubegrænset adgang til alle artikler på det valgte medie
  • Tilsendelse af nyhedsbrev, herunder overskuelig oversigt over nye artikler og nyheder på området

Udgivelse forekommer som udgangspunkt løbende på Kulturmonitor, med relevante artikler inden for kulturområdet.

Priser
Prisen for abonnement på Kulturmonitor afhænger af antallet af brugere samt valgt abonnementperiode. Abonnementet kan oprettes som et gruppeabonnement, så det passer til det antal brugere, du har behov for. Desuden kan det udskiftes frit uden betaling ved kontakt til: abonnement@kulturmonitor.dk. Kontakt os på salg@kulturmonitor.dk for at tale om rabat ved bestilling af flere licencer.

Abonnementsvilkår
Abonnementet betales forud for en periode på 1, 6 eller 12 måneder. Abonnementet kan opsiges med en måneds varsel forud for betalings-periodens udløb. Abonnementet fortsætter automatisk indtil opsigelse, og ved opsigelse midt i en abonnementsperiode tilbagebetales beløbet ikke.

Betaling
Et abonnement betales forud. Enten som kortbetaling via NETS eller ved faktura (herunder EAN). Faktura fremsendes pr. e-mail med påført abonnementsperiode og rettidig betalingsfrist. Efter den første abonnementsperiode fortsætter abonnementet automatisk, medmindre der modtages en opsigelse.

Når betalingen er gennemført, vil Kulturmonitor inden for kort tid sende en faktura til e-mail/EAN. Betalingsfristen er 8 dage. Ordrer ekspederes hurtigst muligt. Umiddelbart efter din bestilling modtager du en e-mail med bekræftelse af din ordre.

Ved kortspærring
Systemet vil først forsøge at trække beløbet fra kortet, som det plejer. Lykkes det ikke, bliver den automatiske kortbetalingsaftale annulleret. Herefter sender systemet en email til abonnenten med besked om, at betalingen er mislykkedes. E-mailen indeholder også fakturaen med et link til ny betaling. Abonnenten kan oprette en ny betalingsaftale fra kortbetalingsvinduet.

Fornyelse og sletning af kortoplysninger
Hvis kortet ikke er spærret, men ønskes ændret, skal udgiveren annullere den eksisterende kortbetalingsaftale via selvbetjeningen. Ved den næste fakturering sender systemet en email-faktura til abonnenten, hvorfra en ny kortbetalingsaftale kan blive oprettet.

Betaling med kreditkort
Ved din oprettelse af et abonnement tilmelder du et kreditkort. Med kortbetaling trækkes beløbet direkte hver gang at dit abonnement fornyes med en ny periode. Betalingen sker forud for næste periode. Det betyder, at beløbet betales samme dag, som dit abonnement fornyes.

Husk, at betalingenskortet skal være gyldigt, have tiltrækkelige midler og være åbent for internetkøb på tidspunktet for registrering.

Særlig information om VISA-electron og Maestro
Maestro
: Kortet kræver 3Dsecure (læs mere på www.nets.eu/dk/payments), hvor kortholder verificerer sig, og det er derfor IKKE muligt at tilbyde abonnementsbetaling på Maestro.

Visa Electron: Kortet kan som udgangspunkt kun bruges i fysisk handel, men enkelte udstedere tillader internettransaktioner. Selvom kortet kan benyttes på internettet, er det IKKE sikkert at udsteder (banken) tillader abonnementsbetaling (tilbagevendende betalinger) med kortet. Det kan give en situation, hvor den første transaktion går igennem, men den/de efterfølgende bliver afvist. Vi har desværre ikke mulighed for at oplyse, hvilke Visa Electron kort, som tillader abonnementsbetaling.

Opsigelse
Opsigelse skal kan til enhver tid ske via selvbetjeningen inden fornyelsesdatoen. Du kan altid se status på dit abonnement via selvbetjeningen. Det er således ikke tilstrækkelig, at undlade at betale fakturaen.

Manglende betaling
Overholdes betalingsfristen ikke, fremsendes der rykkerskrivelser, og abonnementet suspenderes indtil det skyldige beløb er betalt. Udebliver betaling fortsat, trods fremsendelse af rykkerskrivelser, overgives sagen til inkasso.

Fortrydelsesret
De har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor aftalen blev indgået.
For at udøve fortrydelsesretten skal De meddele Monitormedia ApS (Krausesvej 3, 2100 København Ø). Deres beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring. (f.eks. ved postbesørget brev eller e-mail). Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis De sender Deres meddelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Særlige rabatter
Abonnementet kan være solgt med rabat ifm. kampagner eller under andre hensyn. Rabatten vil som udgangspunkt gælde som en introduktionsrabat og vil derfor frafalde efter første abonnementsperiode, med mindre andet er aftalt.

Abonnementet er personligt og abonnentens adgang må derfor ikke deles med andre.

Ved gruppeabonnementer skal alle modtagere være tilkoblet med samme domæne, med mindre andet er aftalt.

Behandling af persondata
De oplysninger som du afgiver, når du tegner et abonnement hos Kulturmonitor eller opretter en profil, registreres og behandles fortroligt af Monitormedia. Personoplysninger indsamles i forbindelse med gennemførelse af køb og brug af vores produkter. Læs mere om vores politik omkring indsamling og behandling af personoplysninger og privatlivspolitik i vores Cookie- og privatlivspolitik.

Monitormedia ApS | Krausesvej 3 | 2100 København Ø | CVR-nr: 39543192 / kontakt@kulturmonitor.dk