TOP

Vendsyssel Teater dropper at genbesætte ledige stillinger: “Vi ved endnu ikke, om vi er købt eller solgt”

Vendsyssel Teater skulle egentlig på jagt efter medarbejdere til tre ledige stillinger, men egnsteatret dropper nu at genbesætte stillingerne som følge af coronakrisen. Det skriver Nordjyske.

“Vi står i en sårbar situation økonomisk. Indtil videre har vi fået henstand, men vi ved endnu ikke, om vi er købt eller solgt. Det afhænger af, hvor mange penge, vi får fra de forskellige hjælpepakker, som Folketinget har vedtaget. Jeg forventer, at vi får del i hjælpepakkerne, men vi ved endnu ikke hvor meget,” siger direktør for Vendsyssel Teater, Lars Sennels, til Nordjyske, hvor han desuden fortæller, at besparelserne også vil ramme markedsføringen. 

Udover en stilling som regissør og teaterelev er der tale om stillingen som kunstnerisk chef, der oprindeligt skulle have været besat i løbet af efteråret 2020. 

Jobbet er blevet ledigt, efter den hidtidige kunstneriske chef Anne Middelboe Christensen i efteråret opsagde sin stilling som følge af intern uro på teatret

Anne Middelboe Christensen er gift med Lars Sennels, hvilket teatrets tidligere produktionschef Michael Simonsen fandt problematisk og skidt for samarbejdsklimaet.

Michael Simonsen, der har luftet sin kritik af forholdene på teatret i pressen, blev fyret samtidig med, at Anne Middelboe Christensen opsagde sin stilling

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.