TOP

To nye medlemmer træder ind i bestyrelsen på Brandts i Odense

By- og Kulturudvalget i Odense Kommune har udpeget fire medlemmer til Brandts – Museum for kunst og visuel kultur.

To af de fire medlemmer er blevet genudpeget. Det drejer sig om Bolette Christensen, der også er formand for bestyrelsen, og folketingsmedlem og tidligere minister Bertel Haarder (V).

“Brandts er vigtig for Odense, og jeg er glad for, at vi får nye kræfter i bestyrelsen samt fastholder de store kompetencer og betydelige netværk, som Bolette Christensen og Bertel Haarder repræsenterer. Samtidig får vi to nye medlemmer med spændende erhvervserfaring og viden, som kan være med til at udvikle Brandts,” udtaler Odense Kommunes by- og kulturrådmand, Jane Jegind (V), i en pressemeddelelse.

De to nye bestyrelsesmedlemmer er Camilla Haustrup Hermansen og Henrik Dresbøll.

Camilla Haustrup Hermansen er direktør for forretningsudvikling i virksomheden Plus Pack, som hun også ejer. Hun er cand.mag i Moderne Kultur og Kulturformidling og har en Master of Arts fra Goldsmiths College i London. Derudover har hun taget Executive Bestyrelsesuddannelse på CBS.

Henrik Dresbøll er indehaver af rådgivningsvirksomheden WeLearn, der blandt andet arbejder med adfærdsdesign. Han sidder også i bestyrelsen for Odense Filmværksted og Teater Momentum.

Camilla Haustrup Hermansen og Henrik Dresbøll afløser indretningsarkitekt Mie Lerche Bach og Poul Bache, der tidligere har været direktør i Kulturstyrelsen.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.