TOP

Tivoli slår historisk rekord

Tivoli har haft godt gang i karussellerne i 2018. Haven har netop offentliggjort deres årsregnskab og her står det klart, at 2018 blev året med det bedste resultat på bundlinjen i havens mere end 150 årige historie. Overskuddet voksede med 20 procent til 94,2 millioner kroner, mens omsætning steg med 13 procent til lidt over en millard kroner.

“Det høje gæstetal, omsætningsudviklingen og det bedste resultat i Tivolis historie bekræfter, at Tivolis nuværende strategi om at være en helårsvirksomhed er lykkedes,” lyder det fra administrerende direktør Lars Liebst i en kommentar til regnskabet.

Helt konkret er det de flere åbningsdage gennem året og sidste års gode sommervejr, der gjorde den store forskel i forhold til 2017, hvor vejret til gengæld var rigtig dårligt. I alt 4,85 millioner gæster besøgte i Tivoli i 2018, hvilket er knap en halv million flere end i 2017.

Også det nye Tivoli Hjørne med restauranter og foodhall tiltrak mange gæster samtidig med, at man formåede at øge kapaciteten på scenerne i haven med koncerter, musicals og teater.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Jeg skriver nyheder, debat, analyser og baggrundsartikler om kunst og kultur med fokus på branchen, forretningen og beslutningstagerne. Modtager meget gerne alle former for ris, ros, tips og kommentarer på lars@kulturmonitor.dk