TOP

Tidligere fodbolddirektør bliver ny kommerciel chef i Musikkens Hus

Musikkens Hus i Aalborg udvider ledelsen med en kommerciel chef i skikkelse af Lars Glinvad, der tidligere har været administrerende direktør i fodboldklubben Vendsyssel FF i Hjørring.

“Vi har i en længere periode haft planer om at udvide vores ledelse med en kommerciel chef, der skal være ansvarlig for vores salgs- og kunderettede aktiviteter. Her har vi været i kontakt med forskellige kandidater, og nu er en aftale med vores førsteprioritering faldet på plads,” siger Lasse Rich Henningsen, der er administrerende direktør for Musikkens Hus.

Baggrunden for udvidelsen af ledelsen er en øget omsætning og det faktum, at aktivitetsniveauet i Musikkens Hus er flerdoblet i løbet af de seneste fem år. 

Lars Glinvad har tidligere været salgschef i superligaklubben AaB A/S i Aalborg.

“Jeg har mange gode og spændende oplevelser med i bagagen fra fodboldens verden, men nu har jeg fået muligheden for at indtræde i en nyoprettet stilling, som jeg ser som et af de mest interessante jobs i Nordjylland. Musikkens Hus står for mig som toneangivende i Norden inden for deres felt, og koncerthuset råder over en række enestående faciliteter, som kun få kan hamle op med. Jeg glæder mig meget til både at lære og at bidrage med den erfaring, jeg har oparbejdet,” siger Lars Glinvad.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.