TOP

Tiden er inde til et nyt dansk kulturmedie

Dette er en dag, vi har set frem til i mange måneder. Kulturmonitor er i luften. Et landsdækkende medie, der har ambition om at blive kulturlivets foretrukne samlingssted.

Kulturmonitor er for alle. Det er et medie til de mange, der enten frivilligt eller professionelt arbejder med kunst og kultur. Men det er også et medie for dig, der interesserer dig for kunst og kultur og arbejdet bag.

Kulturmonitor er et nyhedsmedie. Som navnet lyder monitorerer vi nyheder på kulturområdet og leverer på alle hverdage de væsentlige til dig i et nyhedsbrev, der ligger klar i din mailboks hver morgen. Derudover følger vi løbende op på dagsordenen og producerer selvstændige nyheder, baggrundsartikler og analyser til vores læsere.

Vi har også ny viden, hvor links til afhandlinger og rapporter fra eksperter, der beskæftiger sig med kulturområdet, bliver publiceret løbende. Vi har jobopslag og karriereskift, så man kan følge med i, hvem der rykker.

Vi har ingen anmeldelser. Vi skriver til kulturbranchen, ikke den almindelige kulturforbruger, og det er ikke hos os, at du finder de fem bedste teaterstykker i Nordjylland lige nu, eller får et bud på hvor du skal drikke kaffe inden biografturen.

Til gengæld vil vi have masser af debat, for kulturen er også en kampplads, hvor holdninger og meninger skal mødes og brydes. Hos Kulturmonitor bliver det debat med respekt for kunsten og kulturen som værende et uundværligt grundfundament i vores samfund. Vi går ikke efter den hurtige og polemiske mening, der latterliggør sit offer eller fodrer den indre svinehund.

I dag er kulturlivet under pres på mange fronter. Måske mere end nogensinde før i historien. Men hos Kulturmonitor tror vi på, at det pres også er sundt, for det tvinger alle os, der elsker kunst og kultur, til ikke at tage noget for givet, men kæmpe for alt det, der gør en forskel. For den enkelte og for os alle. Vi håber, at du vil være med.

Velkommen til Kulturmonitor.

Ris, ros, idéer, debatindlæg og alle former for feedback modtages på redaktionen@kulturmonitor.dk

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Jeg skriver nyheder, debat, analyser og baggrundsartikler om kunst og kultur med fokus på branchen, forretningen og beslutningstagerne. Modtager meget gerne alle former for ris, ros, tips og kommentarer på lars@kulturmonitor.dk

Ny abonnent? Bestil abonnement

Log ind test