TOP

Sjællandsk festival oplever stor opbakning fra publikum

Festivalpublikummet fremstår endog meget loyalt.

Roskilde Festival og Musik i Lejet har tidligere meldt ud, at under henholdsvis 15 og 2 procent af deres publikummer har valgt at få refunderet billetterne til årets aflyste festivaler – og nu følger Ringsted Festival trop. 

95 procent af gæsterne til sommerens aflyste festival har valgt at beholde deres billetter og bruge dem til Ringsted Festival 2021 frem for at få dem refunderet. 

“Det er helt unikt, og det viser, hvor loyalt et publikum vi har. Jeg er dybt taknemmelig,” udtaler festivalens direktør, Anders Sørensen, i en pressemeddelelse, mens han i en video på de sociale medier siger: 

“Det er helt fantastisk dejligt, at vi nu med ro i sindet kan sætte os ned og planlægge den allerbedste festival i 2021.”

Festivalen arbejder nu på at genskabe 2020-programmet i 2021. På den aflyste festivals plakat var blandt andre Alphabeat, Kool & the Gang, Carpark North, Nik & Jay, Malurt og D-A-D. 

Ringsted Festival finder sted i august måned og plejer at blive besøgt af omkring 12.000 mennesker, hvoraf cirka 4.000 er campister. 

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.