TOP

Sigrid Abrahamsen bliver ny leder af Talentskolen i Næstved

Hun har været konstitueret leder siden december 2018, men nu overtager Sigrid Marie Wilde Abrahamsen stillingen som leder af Talentskolen permanent, skriver sn.dk.

Sigrid Abrahamsen har siden 2016 sat et klart aftryk på kulturlivet i Næstved, hvor hun har opbygget Billedskolen Storstrøm som drives af Rønnebæksholm.
Den nye leder glæder sig meget over, at samarbejdet med Talentskolen fortsætter:

”Jeg er helt utrolig glad for at skulle arbejde sammen med Talentskolens dygtige afdelingsledere om at skabe de bedste rammer for vores fantastiske unge talenter. Jeg er meget taknemmelig og begejstret for fortsat at få mulighed for at lede skolen,” fortæller Sigrid Abrahamsen til sn.dk.

En af de nye opgaver Sigrid Abrahamsen kommer til at stå overfor, er blandt andet oprettelsen af en ny designlinje på Holmegaard Værk. Den nye leder får også sit at se til, når Talentskolen skal være med til at opbygge og koordinere et nyt talentnetværk i Danmark.

Jeg skriver nyheder og større artikler om alt inden for kulturbranchen. Kontakt mig gerne med tips og idéer på natalie@kulturmonitor.dk

Ny abonnent? Bestil abonnement

Log ind test