TOP

Sarah Giersing bliver ny program- og udstillingschef på M/S Museet for Søfart

Sarah Giersing har fået nyt job og skal fra den 1. maj være program- og udstillingschef på M/S Museet for Søfart i Helsingør. Hun forlader dermed sin stilling som forskningsbibliotekar og kurator på Det Nationale Fotomuseum, der hører under Det Kgl. Bibliotek. 

Sarah Giersing er cand. mag i historie og litteraturvidenskab og har tidligere været ansat på Københavns Museum, Nationalmuseet og hos Golden Days Festival. Hun har blandt andet stået bag udstillinger og formidlingsprojekter som ’Blinde Vinker’ om Dansk Vestindien, ’Krigens Spor’ om 1864 og den prisbelønnede installation ‘Væggen’.

På M/S Museet for Søfart afløser hun formidlingschef Marie Ørstedholm, der fremadrettet skal stå i spidsen for opbygningen af museets nye faste udstillinger, som skal stå færdige i 2024.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.