TOP

Roskilde Festival har nu solgt alle partoutbilletter og melder om det næsthurtigste billetsalg i festivalens historie

Roskilde Festival melder, at samtlige af de 80.000 partoutbilletter, der har været til salg til årets festival, er blevet solgt. Der er stadig et begrænset antal endagsbilletter til onsdag, torsdag og fredag.

“Det er helt fantastisk, at vi igen kan melde udsolgt og at vi tilmed kan gøre det i så god tid før festivalen. Det betyder, at 80.000 deltagere har valgt den fulde festivaloplevelse med musik, kunst og fællesskab gennem otte dage. Samtidig peger det stærke billetsalg på, at vi igen kan forvente at donere et millionbeløb til velgørende formål efter festivalen,” udtaler talskvinde for Roskilde Festival, Christina Bilde.

Årets billetsalg er det næsthurtigste i festivalens 49-årige historie og er kun blevet overgået i 1996. På samme tid flugter slutspurten billetsalget i 2018, hvor Roskilde Festival kunne melde udsolgt d. 7. maj.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.