TOP

Radio Loud søger vært og tilrettelæggere til dagligt musikprogram

Har du et bredt musikalsk blik, og bliver du stimuleret i øregangen, hvad end højtaleren spiller undergrund fra Klitmøller, asiatisk elektropop, gaderap fra Nørrebro eller psykedelisk, postmoderne jazz fra Berlin? Og har du lyst til at dele de utallige historier, der uundgåeligt følger i slipstrømmen? Så er her muligheden for at blive en del af Radio Louds nye musikredaktion.

Vores daglige musikprogram skal emme af nysgerrighed og en musikalsk søgen, som kan inspirere lytterne til konstant at åbne nye musikalske døre.
Og give dem en forståelse for, hvorfor netop de døre er relevante.

Vi skal dykke ned i den rå energi og det uprøvede fra de små øvelokaler i jagten på succes, men også kigge med fra allerøverste hylde, når succesen smuldrer.

Vi har ikke brug for snobber eller et musikpoliti, men for mennesker der lever og ånder for historierne, der gemmer sig i og bag musikken, og som ikke kan lade være med at dele dem.

Du bliver en del af en lille og dynamisk redaktion, hvor vi sammen skal skabe lyd og identitet for hele kanalens musikalske blik.
Du er ikke bange for at gå utraditionelt til arbejdet og har lysten til at indgå i et redaktionelt fællesskab, hvor det kommer til at gå stærkt, og hvor alle hjælper alle.

SoMe skal være lige så naturligt for dig som varmt vand i bruseren.

Giv os dit bud på, hvilke tre musikalske tendenser eller navne der enten er eller kommer til at blive relevante i 2020.

Har du spørgsmål, så kontakt programchef Kim Pihl-Vester på kim@radioloud.dk eller musikredaktør Mikkel Bagger på mikkel@radioloud.dk

Send din ansøgning med CV og gerne en lydbid til job@radioloud.dk. Der er ansøgningsfrist den 24. marts 2020. 

Arbejdssted: København

Det er vigtigt at du skriver MUSIKREDAKTION i emnefeltet, så din ansøgning ikke forsvinder i andre redaktioners ansøgningsbunker.

Virksomheden tilbyder
Ansættelsesform:  Fastansættelse
Ugentlig arbejdstid:  Heltid
Vilkår:  Almindeligt job

Kontaktpersoner
Programchef
Kim Pihl Vester
kim@radioloud.dk

Musikredaktør
Mikkel Bagger
mikkel@radioloud.dk

Arbejdsgiver
Kulturradio Danmark A/S
Vestergade 165D 1
5700 Svendborg

Det digitale nyhedsmedie Kulturmonitor sætter hver dag spot på dagsordenen i kulturbranchen og leverer nyheder, debatindlæg og analyser om områderne film, scene, kunst, musik, litteratur og kulturpolitik.

Ny abonnent? Bestil abonnement

Log ind test