TOP

Radio Loud har fundet sin nye kulturredaktør

Fire måneder efter at Radio Loud gik i luften, forlod kanalens første kulturredaktør, Chris Pedersen, sin stilling for i stedet at blive redaktør på Børsens weekend-sektion. 

Ifølge Mediawatch bliver Toke With Sørensen ny kulturredaktør på den kulturorienterede radiokanal, og han skal ifølge Radio Loud “udvikle og styre kulturdækningen fremover”.

Toke With Sørensen kommer fra en stilling på DR som producer på programmet “Go’ Morgen P3”. 

Om arbejdet som kulturredaktør på Radio Loud har Chris Pedersen tidligere udtalt

“Kultur er et udtryk for nogle strømninger, der omgiver os, og som har indflydelse på den måde, vi gebærder os i verden. Det er vigtigt, at vi tænker det med ind ved siden af de mere klassiske kulturbegreber – at vi minder os selv om, at kultur er rigtig mange ting. Kultur er nye måder at danse på. Kultur er et natklubmiljø i forandring som følge af flere og flere datingapps. Kulturen spænder vidt, og det handler om at finde nogle skæve og anderledes veje ind i den. Det er det, der er så sindssygt spændende.”

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.