TOP

Privat forfatterskole er klar til de første hold på nye afdelinger i Odense og i Aarhus

Gladiator er klar med de første to knopskud på forlagets populære forfatterskole i København. Den 23. Januar starter det første hold af forfatterspirer på skolen i Aarhus og den 28. Januar følger det fynske hold i Odense efter, skriver fyens.dk

Kurset varer tre måneder, og planen er, at der skal være opstart på nye hold fire gange om året.

“Vi har på Gladiator længe haft en vældig lyst til at være mere til stede i både Jylland og på Fyn. Med oplæsning, debat-aftener og læsegrupper og ikke mindst kontakt til fynske og jyske forfattere. En skole vil være et godt omdrejningspunkt,” skriver forlaget på sin hjemmeside.

Ansøgningsfrist til første hold i Odense er 12. januar og til skolen i Aarhus er der frist 13. januar. Ansøgeren skal medsende op til fem siders egenproduceret prosa eller lyrik.

Der er egenbetaling på uddannelsen. Prisen er 7995 kroner.

Af forfattere har blandt andet Josefine Klougart, Mette Zingenberg, Tine Høeg og Sara Roepstorff gået på forlagets forfatterskole.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Jeg skriver nyheder, debat, analyser og baggrundsartikler om kunst og kultur med fokus på branchen, forretningen og beslutningstagerne. Modtager meget gerne alle former for ris, ros, tips og kommentarer på lars@kulturmonitor.dk