TOP

Politiken ansætter tidligere Radio24syv-vært til kulturstilling

Den 30-årige Ida Herskind bliver ny skribent på Politikens kulturredaktion. Det sker som led i en oprustning på flere af avisens kerneområder, hvor kulturområdet, ifølge avisen, skal styrkes.

Ida Herskind kommer fra en stilling hos den nu lukkede radiostation Radio24syv, hvor hun var vært på kulturmagasinet Ak24syv og 24syv morgen. Hun har en kandidat i historie fra Københavns Universitet og har tidligere været moderne danser.

I forbindelse med ansættelsen af Ida Herskind har avisen også ansat to nye journalister på henholdsvis uddannelses- og klimaområdet. I den for bindelse skriver ansvarshavende chefredaktør på Politiken, Christian Jensen:

“Det er en stor glæde at kunne præsentere tre nye journalistiske profiler på tre vigtige områder for Politiken. Med ansættelserne ønsker vi at cementere, at vi er Danmarks uddannelses-, klima- og kulturavis nr. 1. Sammen med Laura, Ida og Magnus vil vi styrke og udvikle vores journalistik.”

Jeg skriver nyheder og større artikler om alt inden for kulturbranchen. Kontakt mig gerne med tips og idéer på kasper@kulturmonitor.dk.