TOP

Peter Giacomello bliver sekretariatschef hos Tuborgfondet

Tuborgfondet har ansat Peter Giacomello som ny sekretariatschef. Han tiltræder stillingen d. 1. april.
Den 51-årige Peter Giacomello kommer fra en stilling som Sponsorship- and Reputation Director i Carlsberg Danmark.

”Tuborgfondet har været et af mine personlige fyrtårne i forhold til, hvordan vi kan gøre en forskel i samfundet, når gode kræfter, spændende ideer og fondsmidler finder sammen. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med arbejdet og til at bygge videre på det, fondet har udviklet sammen med dygtige kolleger i sekretariatet og samarbejdspartnere,” udtaler Peter Giacomello.

”I ansættelsesudvalget har vi været igennem en lang og grundig proces med 300 ansøgere. Valget faldt på Peter, fordi han har en meget spændende baggrund fra både erhvervsliv og kulturelle organisationer. Han har været souschef og stedfortræder for direktøren i VEGA og siden 2008 ansat i Carlsberg Danmark, hvor han har haft det overordnede ansvar for porteføljen af sponsorater og partnerskaber. Han har således over årene opbygget et meget stort netværk i både erhvervsliv og civilsamfundsorganisationer, og det passer perfekt til vores strategi,” lyder der fra Tuborgfondets direktør, Anne-Marie Skov.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.