TOP

People’s Press henter Jesper Steins redaktør fra Politikens Forlag

People’s Press ønsker at styrke forlagets fokus på skønlitteraturen, og til en nyoprettet stilling som redaktionschef henter forlaget Helle Stavnem fra Politikens Forlag, oplyser forlaget i en pressemeddelelse.

Helle Stavnem har en fortid hos Gyldendal og Rosinante & co og har senest hos Politikens Forlag været redaktør for forfattere som Jesper Stein, Sara Omar og Elsebeth Egholm.

Med ansættelsen skærper People’s Press deres fokus på særligt den danske skønlitteratur samtidig med, at man ønsker at sætte mere tempo på udgivelser på flere platforme – ikke mindst de digitale, hvor ejeren af People’s Press, Storytel, i Danmark står som ejer af bogstreamingtjenesten Mofibo.

“Vi vil styrke udgivelsen af skønlitteratur generelt og ikke mindst den danske skønlitteratur, alene og i samarbejde med Mofibo/Storytel. Helle er den helt rigtige til at være med til at indfri vores ambition om at være et dynamisk forlag for brede fortællinger på alle platforme,” siger administrerende direktør for People’s Press, Tine Smedegaard Andersen.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Jeg skriver nyheder, debat, analyser og baggrundsartikler om kunst og kultur med fokus på branchen, forretningen og beslutningstagerne. Modtager meget gerne alle former for ris, ros, tips og kommentarer på lars@kulturmonitor.dk