TOP

Orkester efterlyser fløjte: Dusør 10.000 kroner

Som musiker i et symfoniorkester er man ikke meget værd uden sit instrument. Det mærker en medarbejder hos Aarhus Symfoniorkester nu, efter at vedkommende har mistet sin tværfløjte af “betydelig værdi.”

Fløjten af mærket “Flûte Traversière Brannen all 14K” forsvandt tirsdag i denne uge i tidsrummet 16.15-16.40 på en bustur ombord på bus 2A fra Park Allé i Aarhus C i retning mod Holme.  

“Vedkommende er naturligvis helt nede over det. Som musiker knytter man sig tæt til sit instrument, og selv om fløjten er fuldt forsikret og kan erstattes, står orkesteret overfor en række store opgaver i den kommende tid, så det er derfor, vi reagerer så hurtigt,” fortæller ansvarlig for kommunikation og marketing hos Aarhus Symfoniorkester, Jes Vang.

Dusør: 10.000 kroner

Aarhus Symfoniorkester udlover en dusør på 10.000 kr. til den person, der måtte indlevere tværfløjten til orkestret. Hvis man finder den, kan man også indlevere den på hittegodskontoret eller på den lokale politistation. Og hvis man har oplysninger om, hvor den måtte befinde sig, kan man kontakte souschef ved Aarhus Symfoniorkester Mette Rohde Gottschalck på mobil: 41 85 99 23.

Fløjten befandt sig fysisk i en aflang grå hardcase med etiketten “Brannen Brothers Flutemakers, Inc.” Hardcase med fløjte var indeholdt i en sort, aflang skuldertaske af groftvævet stof, der ligeledes bærer mærket “Brannen Brothers Flutemakers, Inc.” 

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Jeg skriver nyheder, debat, analyser og baggrundsartikler om kunst og kultur med fokus på branchen, forretningen og beslutningstagerne. Modtager meget gerne alle former for ris, ros, tips og kommentarer på lars@kulturmonitor.dk