TOP

Hvordan ser kulturbranchens ledere på fremtiden? Hvad viser ny forskning på kulturområdet? Hvilke udfordringer bokser kulturarbejdere med? Hvad er en succes i dansk kulturliv skabt af?

Det digitale nyhedsmedie Kulturmonitor sætter hver dag spot på dagsordenen i kulturbranchen og leverer nyheder, debatindlæg og analyser om områderne film, scene, kunst, musik, litteratur og kulturpolitik. Kulturmonitor er for alle med interesse for kulturlivet, men henvender sig især til de knap 150.000 mennesker og godt 22.000 arbejdspladser, der arbejder med kulturområdet i Danmark.

Kulturmonitor er et redaktionelt uafhængigt medie, hvis hovedformål er at orientere, inspirere og styrke dansk kulturliv og dets aktører og beslutningstagere.

Birgitte Rahbek

Journalist og Ansvarshavende Redaktør

Birgitte skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Kontakt hende meget gerne med ris, ros, kommentarer eller artikelidéer til Kulturmonitor.

birgitte@kulturmonitor.dk
Telefon: 2310 2930

Lars Rix

Journalist og Redaktør

Lars skriver nyheder, debat, analyser og baggrundsartikler om kunst og kultur med fokus på branchen, forretningen og beslutningstagerne. Kontakt ham meget gerne med ris, ros, kommentarer eller hvis du vil skrive et debatindlæg til Kulturmonitor.

lars@kulturmonitor.dk
Telefon: 2926 7530

Rasmus Faber Lundberg

Journalist

Rasmus skriver nyheder og større artikler om alt inden for kulturbranchen. Kontakt ham gerne med tips og idéer.

rasmus@kulturmonitor.dk
Telefon: 5122 3820

Mads Gordon Ladekarl

Journalist

Mads skriver nyheder og større artikler om alt inden for kulturbranchen. Kontakt ham gerne med tips og idéer.

mads@kulturmonitor.dk
Telefon: 6051 8601

Natalie Gøttsche Jakobsen

Journalist

Natalie skriver nyheder og større artikler om alt inden for kulturbranchen. Kontakt hende gerne med tips og idéer.

natalie@kulturmonitor.dk
Telefon: 2825 2201

Lone Hansen

Abonnement, jobopslag og annoncering

Lone sælger abonnementer og står for bannerannoncer og jobopslag på Kulturmonitor. Kontakt hende meget gerne, hvis du ønsker et abonnement eller vil indrykke en annonce eller et jobopslag.

lone@kulturmonitor.dk
Telefon: 3131 8361

Adam Benjamin Korzen

Abonnement

Adam sælger abonnementer og abonnementspakker til Kulturmonitor. Kontakt ham meget gerne, hvis du ønsker et abonnement eller et tilbud om en samlet løsning for din virksomhed, forening eller organisation.

adam@kulturmonitor.dk
Telefon: 6160 6806