TOP

Odin Teatret får ny bestyrelsesformand midt i overgangsperiode

Siden 2014 har Louise Ejgod Hansen været medlem af bestyrelsen for Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret, og hun er nu rykket over i formandsstolen. 

Louise Ejgod Hansen afløser Søren Kjems, der har været formand siden 1992. Det oplyser teatret i en pressemeddelelse. 

Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret befinder sig ledelsesmæssigt i en overgangsperiode. Teatrets stifter Eugenio Barba meldte sidste år ud, at han trækker sig fra posten som øverste leder, mens det er blevet besluttet, at Per Kap Bech Jensen skal overtage ansvaret som direktør for hele teatret fra januar 2021. 

Louise Ejgod Hansen er forskningsleder ved Center for Kulturevaluering på Aarhus Universitet. De sidste syv år har hun beskæftiget sig med kulturpolitisk forskning, og hun er ekspert i publikumsudvikling og har et indgående kendskab til danske egnsteatre, scenekunst og teaterpolitik. 

Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatrets bestyrelse består nu af:

  • Louise Ejgod Hansen (formand)
  • Søren Kjems (næstformand) 
  • Lene Dybdal
  • Karoline H. Larsen
  • Peter Christensen Teilmann

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.