TOP

Ny festival på vej til Fyn – Michael Falch er en del af trioen bag

Musikeren Michael Falch har sammen med den tidligere koncertarrangør Hans Thomsen og den tidligere fodboldmålmand Lars Høgh stablet en helt ny musikfestival på benene, der finder sted senere i år. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Festivalen bærer navnet Nu Festival, afholdes 10. og 11. september på Lundsgaard Gods i Kerteminde og vil byde på musikalske singer/songwriter-optrædener fra blandt andre Sebastian, Mads Langer, Annika Aakjær, ‘Folkeklubben’-bagmanden Kjartan Arngrim og Michael Falch selv.

Hans Thomsen, der som tidligere direktør i koncertvirksomhederne Culture-Club og Live Culture er den nye festivals organisatoriske omdrejningspunkt, fastslår, at alle optrædende får betaling for at optræde.

“Jeg føler med musikerne, som lider under nedlukningen. Derfor har vi været enige om, at Nu Festival også har et klart formål om at støtte kulturen. Så vi slår to fluer med ét smæk,” siger han til Fyens Stiftstidende.

Overskuddet fra festivalen går i øvrigt ubeskåret til kræftforskning.

Jeg skriver nyheder og større artikler om alt inden for kulturbranchen. Kontakt mig gerne med tips og idéer på rasmus@kulturmonitor.dk