TOP

Nordjysk kulturhus fyrer fire medarbejdere: “Vi har mistet 40 procent af vores omsætning”

Kulturhus Arena Nord i Frederikshavn har set sig nødsaget til at afskedige fire medarbejdere. Beslutningen er truffet på baggrund af et tab på 40 procent i omsætning, lyder det fra Nordjyske. 

“Vi har mistet 40 procent af vores omsætning – svarende til 12 millioner kroner – og derfor vælger vi at tilpasse vores omkostningsniveau. Derfor har vi desværre os set os nødsaget til at afskedige fire medarbejdere,” udtaler administrerende direktør Per Malmberg om situationen. 

Arena Nord er et kultur-, konference- og sportscenter, der råder over 15.000 m2 fordelt på fem haller. Kulturhuset har været hårdt ramt af coronanedlukningen fra marts til sommerferien, hvor de ingen aktiviteter havde.

Selvom huset nu igen er åbent for publikum, ser medarbejderne ind i endnu en usikker periode med et restriktivt forsamlingsforbud, og derfor handler det, ifølge den administrerende direktør, udelukkende om overlevelse lige nu.

Jeg skriver nyheder og større artikler om alt inden for kulturbranchen. Kontakt mig gerne med tips og idéer på caroline@kulturmonitor.dk