TOP

Nordens største streaming-koncern tager afsked med dansk direktør

Nordens største streaming-koncern, Nordic Entertainment Group (NENT), tager afsked med deres danske direktør for NENT Studios UK, Jakob Mejlhede Andersen, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Det er den danske direktør selv, der har besluttet at forlade stillingen, hvilket sker blot et halvt år efter, at han tiltrådte. Den gang kom han fra en stilling som vicedirektør og Chief Content Officer for NENTs Viaplay-tjeneste.

“Jakob Mejlhede har ydet et enestående bidrag til at opbygge Viaplay som den førende nordiske streamingtjeneste. Viaplays unikke kombination af nordisk historiefortælling, Hollywood-film og -serier, sports- og indhold for børn adskiller os markant fra konkurrenterne. Jakob har været medvirkende til, at vi har opnået succes med denne strategi. Jeg vil gerne takke ham for hans engagement  og evne til konsekvent at bestille og erhverve indhold til vores kanaler og tjenester. Vi ønsker Jakob det bedste for fremtiden,” siger NENT Groups øverste chef, Anders Jensen, i forbindelse med stoppet.

Hvad Jakob Mejlhede Andersen nu vil kaste sig over arbejdsmæssigt er endnu uvist.

“Jeg har nydt hvert sekund af arbejdet med mine kolleger i NENT Group. Vi har bygget noget virkelig specielt i Viaplay, og jeg føler mig meget stolt over det, vi har opnået sammen. Nu har jeg besluttet at tage et nyt skridt fremad i min karriere og jeg glæder mig til det, der ligger forude,” lyder det fra Jakob Mejlhede Andersen selv. 

NENT Studios UK står for NENT Groups produktions- og distributionsvirksomheder i England. Koncernen går nu på jagt efter en ny administrerende direktør for divisionen. 

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Jeg skriver nyheder, debat, analyser og baggrundsartikler om kunst og kultur med fokus på branchen, forretningen og beslutningstagerne. Modtager meget gerne alle former for ris, ros, tips og kommentarer på lars@kulturmonitor.dk