TOP

Nikolaj Coster-Waldau er nomineret til en Emmy

Karrieren har taget fart for den danske skuespiller Nikolaj Coster-Waldau de seneste år. Ikke mindst på grund af rollen som Jaime Lannister i HBO-serien ‘Game of Thrones’, der for nylig er blevet afsluttet med det sidste afsnit i den otte sæsoner lange dramaserie.

Den rolle har nu rykket den 48-årige skuespiller tættere på en Emmy-statuette. Han er netop blevet nomineret i kategorien ‘bedste mandlige birolle i en dramaserie’.

Det skete tirsdag i Los Angeles i USA, hvor der i alt blev offentliggjort 32 nomineringer til ‘Game of Thrones’. Det skriver Politiken.

De 32 nomineringer er en ny rekord for antal af nomineringer rettet mod en tv-serie – og blandt nomineringerne findes også prisen for ‘bedste dramaserie’ og ‘bedste mandlige- og kvindelige hovedrolle’.

Om Nikolaj Coster-Waldau løber afsted med den eftertragtede Emmy-statuette, vil blive afsløret ved prisuddelingen den 22. september i Los Angeles.

Jeg skriver nyheder og større artikler om alt inden for kulturbranchen. Kontakt mig gerne med tips og idéer på kasper@kulturmonitor.dk.