TOP

Musikredaktør vender tilbage til Berlingske efter tre år hos DR

Michael Charles Gaunt er ny musikredaktør på Berlingske. Han vender tilbage til stillingen efter knap tre år på DR P3, først som musikredaktør og derefter som tilrettelægger på podcasten ‘Sig Noget Sjovt – historien om dansk stand-up’. 

Det lå ellers ikke i kortene, at musikjournalisten, der siden 2020 har boet på Bornholm og over en periode har bevæget sig længere og længere ind i lydmediet, skulle tilbage til at skrive for en avis, men han fik et tilbud, han med egne ord ikke kunne afslå. 

“Jeg troede egentlig, at jeg skulle til at kaste mig ud i noget mere podcast-relateret, men da jeg – lettere uventet – fik mulighed for at vende tilbage til at skrive om musik i spalterne på en af landets største aviser, var jeg nødt til at slå til,” skriver Michael Charles Gaunt om sin nye stilling i et Facebook-opslag. 

Michael Charles Gaunt er uddannet journalist fra Roskilde Universitet i 2012 og har siden arbejdet for blandt andet Urban og Soundvenue samt været bestyrelsesmedlem i Foreningen af Danske Musikkritikere fra 2012-2018.

Han tiltrådte – for anden gang – stillingen som musikredaktør på Berlingske den 1. april 2021. 

Jeg skriver nyheder og større artikler om alt inden for kulturbranchen. Kontakt mig gerne med tips og idéer på caroline@kulturmonitor.dk