TOP

Musikkens Hus i Aalborg skal lægge scene til P3 Guld: “Det skaber enormt stor værdi for byen”

Prisshowet ‘P3 Guld’ kommer i år til at foregå i Musikkens Hus i Aalborg. Showet, der priser og viser aktuelle kunstnere og talenter, bliver sendt live på DR1. 

Musikkens Hus slog dørene op i 2014, og ‘P3 Guld’ bliver det 28. tv-show, som bliver afviklet i huset.

“Vi har svært ved at få armene ned, og vi glæder os meget til at afvikle endnu et prestigefyldt tv-show, som vi efterhånden har stor erfaring med på trods af husets forholdsvis korte levetid. Vi sætter desuden en stor ære i at være med til at støtte op om de talenter, der kommer til at præge dansk musik og ikke mindst hylde de kunstnere, der allerede nu stormer frem i den danske og internationale musikbranche. Vi ser frem til at samle publikum om en fælles kærlighed til musikken i bedste P3-ånd,” lyder det fra Lasse Rich Henningsen, der er administrerende direktør for Musikkens Hus, i en pressemeddelelse.  

Også Aalborgs borgmester er tilfreds med, at prisshowet rykker til byen for første gang. 

“Vi glæder os over, at Aalborg endnu en gang bliver vært for et af landets mest populære tv-shows og således atter bliver slået fast på det kunstneriske Danmarkskort. Det skaber enormt stor værdi for byen og hele Nordjylland,” udtaler Thomas Kastrup-Larsen, der er borgmester i Aalborg Kommune.

‘P3 Guld’ finder sted den 28. marts. 

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.