TOP

Musikhuset Aarhus’ kunstneriske chef rykker til Vejle Musikteater

Mette Kier tiltræder i august som direktør for Vejle Musikteater. Hun kommer fra en stilling som kunstnerisk chef i Musikhuset Aarhus.

“Det vil være min ambition at udvikle musikteatret i tæt samarbejde med medarbejderne, så der både er plads til det smalle, det brede og til at eksperimentere,” lyder det fra Mette Kier i en pressemeddelelse.

Mette Kier er uddannet cand. mag i Æstetik og Kultur og har en bachelor i dramaturgi. Tidligere har hun blandt andet haft lederposter i MCH Messecenter Herning og Aarhus Festuge.

Mette Kier afløser Toni Lee Larsen, som stoppede på direktørposten i foråret, efter hun fik nyt job i Spanien. I mellemtiden har Tor Bundgaard Futtrup været konstitueret direktør på musikteatret.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.