TOP

Musikhuset Aarhus har fundet sin nye kunstneriske chef

Jeppe Uggerhøj bliver ny kunstnerisk chef for Musikhuset Aarhus. Det sker, efter at Mette Kier i august forlod Musikhuset til fordel for en direktørstilling hos Vejle Musikteater.

Den nye, 43-årige kunstneriske chef kommer fra en stilling som programchef i Musikkens Hus i Aalborg, hvor han har været siden 2014. 

I en pressemeddelelse understreger Musikhusets direktør, Jan Christensen, at teatrets særdeles gunstige udvikling i både kvantitet og kvalitet vil have optimale betingelser med den nye kunstneriske chef ved roret. 

“Jeppe har både kvalifikationer, erfaringer og visioner til at bygge på og skærpe vores kunstneriske profil og gæsternes oplevelse yderligere. Med en stærk faglighed, dokumenterede resultater, et stort netværk i hele musik- og kulturlivet og ikke mindst både kunstnerisk og kommerciel indsigt, er jeg helt overbevist om, at han bliver en stærk faktor i indfrielsen af Musikhusets høje ambitioner i årene fremover,” skriver Jan Christensen.

Jeppe Uggerhøj er diplomuddannet musiker fra Det Jyske Musikkonservatorium og har desuden en uddannelse i erhvervsøkonomi og musikvidenskab fra Aarhus Universitet. Inden stillingen i Musikkens Hus har han blandt andet spillet i Aarhus Symfoniorkester og arbejdet som leder indenfor talentudvikling.

”Det bliver en fantastisk spændende opgave at stå i spidsen for Musikhusets store og stærke program. Musikhuset Aarhus er et af landets kulturelle flagskibe, og jeg glæder mig til at videreføre, udvikle og sætte mit personlige præg på det flotte arbejde, der foregår i Musikhuset,” siger Jeppe Uggerhøj.

Jeg skriver nyheder og større artikler om alt inden for kulturbranchen. Kontakt mig gerne med tips og idéer på rasmus@kulturmonitor.dk

Ny abonnent? Bestil abonnement

Log ind test