TOP

Musik i Lejets gæster er endnu mere loyale end Roskilde Festivals publikum

Under to procent af de festivalgæster, der havde sikret sig billet til årets udgave af Musik i Lejet, har valgt at få refunderet deres billetter til sommerens aflyste festival. Det oplyser den nordsjællandske festival på sit website. 

Det store flertal har i stedet valgt at beholde billetterne, som gælder til Musik i Lejet 2021. 

Billetterne til årets festival blev udsolgt i løbet af minutter, da de blev frigivet til salg i december. De returnerede billetter – under 50 partout-billetter og cirka 80 dagsbilletter per dag – vil snarest blive sat til salg.

“Musik i Lejet takker for den kæmpe opbakning, som Musik i Lejets gæster har vist ved at fastholde billetten. Det viser det en kæmpe trofasthed blandt Musik i Lejets deltagere og er medvirkende til at kunne lave festival i Tisvildelejes strandkant i 2021, 22. – 24. juli,” skriver Musik i Lejet

Strandfestivalen er ikke alene om at mærke stor opbakning fra sine gæster. Over 85 procent af de festivalgængere, der havde sikret sig billet til den nu aflyste Roskilde Festival 2020, har også valgt at få overført billetten til næste år.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.