TOP

Musik i Lejet præsenterer rekordoverskud – deler en million kroner ud til frivillige foreninger

Festivalen Musik i Lejet, der afvikles hvert år i Tisvilde i Nordsjælland, har på et år fordoblet deres overskud, skriver Ugeposten Gribskov. 

For 2019 lander overskuddet således på 997.000 kroner, og med en oprunding kan festivalen dele en million kroner ud til foreninger i Gribskov Kommune.

“Det er det største beløb, vi nogensinde har uddelt. Det er vi virkelig glade og stolte over. Rigtig meget af det skyldes, at vi hele tiden bliver bedre til at lave en festival. Den måde, vi organiserer og planlægger på, bliver bedre og bedre. Vi effektiviserer vores processer. Det gør, at vi tjener mere,” siger bestyrelsesformand for Musik i Lejet, Peter Maarbjerg.

Overskuddet går til lokale initiativer

Overskuddet kommer til gavn for almennyttige foreninger i Gribskov Kommune, der arbejder med børn og unge og kultur og idræt. Foreningerne kan søge om at få støtte via en række puljer fra 50.000 kroner og ned til 5000 kroner. To puljer på 100.000 kroner og en på 200.000 kroner øremærker Musik i Lejet til lokale projekter, der til nogle projekter eller foreninger, der på den måde kan få et stort løft.

 

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Jeg skriver nyheder, debat, analyser og baggrundsartikler om kunst og kultur med fokus på branchen, forretningen og beslutningstagerne. Modtager meget gerne alle former for ris, ros, tips og kommentarer på lars@kulturmonitor.dk