TOP

Musik i Lejet deler ud af rekordoverskud fra 2018

Det går godt for Musik i Lejet. Sidste år fik den nordsjællandske festival et rekordoverskud, og en del af det blev onsdag uddelt forud for dette års festivals officielle åbning i dag.

Musik i Lejet åbnede i foråret for en ansøgningsproces, hvor lokale foreninger fra Gribskov Kommune, der arbejder med idræt, børn, unge og kultur, kunne ansøge om at få del i festivalens overskud. 

“Vi er enormt stolte over at være nået til et sted, hvor vi kan skabe en af Danmarks mest populære festivaler og samtidig uddele et rekordstort overskud til lokale foreninger i Gribskov Kommune. Det er også vores måde at sige tak til hele lokalområdet på – at bidrage til aktiviteter og fællesskaber som fungerer hele året, ikke kun i uge 29. Det er en fantastisk udvikling, vi gerne vil klappe alle involverede på skulderen over,” udtalte formand for Musik i Lejet, Peter Maarbjerg, i den forbindelse. 

24 foreninger fra Gribskov Kommune fik tilsammen 532.199 kroner fra festivalen ved uddelingen onsdag.

Ifølge sn.dk er modtagerne: Av, min guldtand, Sankt Helene Skole, Tisvilde Jazz Club, Nordkystens Livredningstjeneste, Foreningen Esrum-Tisvildevejen, Annisse Fodbold, Gilleleje Sportsdykkerklub “Bundskraberen”, Stafet for Livet Gribskov, Team Tvilling Gribskov, Nordtrim, Helsinge – Danmarks Bedste Børneby, Annisse Gymnastik, Tisvilde Hegn OK, Team Helsinge Håndbold, Vejby Gymnastikforening, Integrationsgruppen Helsinge – En Frivillig del af Dansk Flygtningehjælp, Vejby-Tisvilde Fodbold, Kanonhalløj, Vejby-Tisvilde Badminton, Foreningen Musik og Kor i Tisvilde, Blistrup Badminton, Tisvildeleje Gymnastikforening, Helsinge Ungdomshus og Gilleleje Gymnastikforening.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.