TOP

Museum har haft en god sommer: Besøgstal er steget med 35 procent

Det har været en god sommer på M/S Museet for Søfart. 15.600 gæster lagde vejen forbi i løbet af juli måned, og det er 35 procent flere end under sidste års varme sommer. 

Ifølge museets direktør, Ulla Tofte, er museet lykkedes med at tiltrække både internationale og lokale gæster.

”De mange forskellige gæster viser, at man sagtens kan være en international attraktion og et rart sted for lokale på én gang. Og japanske turister synes altså det er sjovere at besøge et museum, hvor danske børnefamilier hænger ud og leger, end et sted kun for udlændinge,” udtaler Ulla Tofte i en pressemeddelelse og tilføjer:

”Som offentlig støttet kulturinstitution er det vores pligt både at være en attraktion og identitetsmarkør for danskere, og et stærkt visitkort overfor omverdenen”

M/S Museet for Søfart fik i løbet af hele 2018 besøg af 90.208 gæster, og året før var det tilsvarende tal knap 100.000 ifølge museets årsberetninger.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.