TOP

Museernes videncenter for digital formidling får ny bestyrelsesformand

Brian Wiborg, der er museumschef på Viborg Museum, bliver ny bestyrelsesformand for MMEx – Museernes videncenter for digital formidling. 

”MMEx har de seneste år virkelig vist sit værd i den danske museumsverden. Mange museer har brug for dygtig rådgivning for at skabe bedst mulige og mest økonomieffektive udstillinger, og behovet for at have en neutral partner med om bord med dyb indsigt i digital formidling bliver kun større i fremtiden. Jeg glæder mig rigtig meget til at deltage i udviklingen af dette som formand for MMEx’ bestyrelse sammen med resten af bestyrelsen og MMEx’ dygtige medarbejdere,” udtaler Brian Wiborg i en pressemeddelelse. 

Brian Wiborg afløser Ingeborg Svennevig, der er direktør på De Kulturhistoriske Museer i Holstebro Kommune. Ingeborg Svennevig har været formand i MMEx’ i en periode, hvor MMEx er gået fra at være et projekt støttet af Kulturstyrelsen og Region Midtjylland til en non-profit forening med 75 medlemmer.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.