TOP

Mungo Park Kolding får nyt navn

For en måneds tid siden meddelte Mungo Park Kolding, at det kapper forbindelsen til sit moderteater i Allerød. I forbindelse med den nye selvstændighed skal teatrets også have et nyt navn, og det er nu fundet. 

Fra maj 2020 vil teatret hedde Teatertid. Og ifølge en pressemeddelelse, som Mungo Park Kolding har sendt ud, er det ikke kun navnet, der bliver ændret, da teatrets profil, struktur, organisering og ambitioner vil blive revitaliseret. 

“Teatertid vil i højere grad afspejle Koldingområdet og inddrage Koldings geografi, demografi, egnskultur og mennesker i udviklingen af fremtidens teater for, med, i og omkring Kolding. Teatertid vil kort sagt invitere flere med ved at styrke og dyrke samarbejde og eksperimentere med nye måder at involvere, engagere, interagere endnu mere, skabe nye samarbejder, synergier og symbioser på tværs og på trods,” lyder det i pressemeddelelsen, hvor teatret også lufter sine ambitioner om at skabe “vedkommende, dagsordensættende og tankevækkende ny dramatik, der afspejler den tid, vi lever i, og være en kunstnerisk kommentar til tiden.”

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.