TOP

Mungo Park ansætter Anna Malzer som ny teaterdirektør

Mungo Parks bestyrelse meddeler, at man har udpeget den 27-årige instruktør Anna Malzer som ny teaterdirektør for teatret i Allerød.

Anna Malzer kommer fra et år som kunstnerisk leder for Teater Momentum i Odense, hvor hun markerede sig som en fremadstormende scenekunstner, der trak sin generations fortællinger ind på scenen og viste, hvordan humor og samfundsdebat fint kan gå hånd i hånd.

Den kommende teaterdirektør er uddannet fra instruktørlinjen på Den Danske Scenekunstsskole i 2017. Hun udtaler i forbindelse med udnævnelsen:  “Jeg glæder mig meget til at starte i Allerød til sommer og møde publikum og til at samarbejde med de dygtige kollegaer, jeg får på teatret. Mungo Park repræsenterer for mig det ypperste inden for dansk teaterkunst og jeg ser frem til at videreudvikle og udfordre teatrets kunstneriske profil i fremtiden”.

FAKTA

Anna Malzer

  • Født 1991, 27 år
  • Bor på Nørrebro i København
  • Uddannet instruktør fra Den Danske Scenekunstskole i 2017
  • Kunstnerisk leder af Teater Momentum i Odense 2018/19
Vis mere

Der er stor glæde hos Mungo Park over den nye teaterdirektør. Formand for bestyrelsen, Mogens Hugo, udtaler:

”Vi er enormt begejstrede for, at vi får en teaterdirektør med så stort et talent, potentiale og visionære ideer for teatret. Anna repræsenterer fremtiden for dansk teater og nu også for Mungo Park. Det er derfor et enigt ansættelsesudvalg, som har valgt Anna Malzer, ud af et i øvrigt virkelig stærkt ansøgerfelt. Vi ser med stor spænding frem til den nye opdagelsesrejse, som Mungo Park skal ud på med Anna ved roret til sommer og frem.”

Anna Malzer tiltræder stillingen den 1. juli 2019 og efterfølger Lasse Bo Handberg på posten.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Jeg skriver nyheder, debat, analyser og baggrundsartikler om kunst og kultur med fokus på branchen, forretningen og beslutningstagerne. Modtager meget gerne alle former for ris, ros, tips og kommentarer på lars@kulturmonitor.dk