TOP

Mofibos udfordrer lægger fra land: Succesfuld svensk streamingtjeneste er landet i Danmark

Efter et halvt års tilløbstagen kan den succesfulde svenske bog-streamingtjeneste Nextory nu benyttes af danske forbrugere. 

“Allerede fra starten vil vi have størstedelen af de danske bøger, der findes i digitaliseret form. Vi ved, at mange allerede er vant til abonnementer på lyd- og e-bøger, og derfor findes der et stort potentiale for os på det danske bogmarked,” udtaler Nextory’s udviklingschef Magnus Nytell i en pressemeddelelse og tilføjer, at tjenesten har fået en varm velkomst af samtlige danske forlag.

Udover et omfangsrigt sortiment af både lyd- og e-bøger vil Nextory byde på flere tiltag, der forsøger at fremme læselysten og personliggøre læseoplevelsen for den enkelte bruger – for eksempel ved at følge sin egen bogstatistik eller sætte sig konkrete, overskueliggjorte læsemål.

“I Sverige siger hele 8 af 10 brugere, at de læser flere bøger, efter at de har anskaffet sig Nextory,” lyder det i Nextorys egen pressemeddelelse. 

Nextory blev grundlagt i 2015 og er udover Sverige og Danmark også tilgængeligt i Finland og Tyskland.

Jeg skriver nyheder og større artikler om alt inden for kulturbranchen. Kontakt mig gerne med tips og idéer på rasmus@kulturmonitor.dk