TOP

Mofibo med ny digital satsning: Den mindste scene bliver scenen med det største publikum

Når Bogforum 2019 løber af stablen i november, kan man blive hjemme i stuerne og følge med i Mofibos forfattersamtaler fra sin computer eller tablet. Mofibo har nemlig besluttet at livestreame forfattersamtalerne på Facebook fra det, de betegner som et visionært koncept ved navn Mofibo-boksen.

Mofibo-boksen, der er designet af messedesignfirmaet Bigini, vil under bogmessen blive fyldt med forfattere som David Lagercrantz, Leonora Christina Skov og Leif Davidsen. 

Mens flere og flere danskere dropper den fysiske bog, tyer flere til digitale tilbud som eksempelvis e-bøger og podcasts. Derfor ser Claus Wamsler-Nielsen, der er Country Manager hos Mofibo, også en god sammenhæng i at gøre Bogforum til en digital oplevelse.

“Mofibo-boksen er ligeledes en helt ny måde at tænke Bogforum på. Nu bliver det i høj grad en online oplevelse, der går godt i spænd med vores visionære måde at drive forretning på: Ligesom man har 150.000 bogtitler i lommen med Mofibo, kan alle vores kunder i hele landet komme til at opleve et hav af stærke interviews med spændende forfattere – bare via deres mobil. Og på den måde bliver den mindste scene scenen med det største publikum,” forklarer han. 

Da forfattersamtalerne foregår i et lydstudie, vil der foran boksen hænge 16 hovedtelefoner, sådan gæster, der er fysisk til stede, kan lytte til samtalerne. 

Bogforum 2019 foregår i Bella Center fra 15. til 17. november. 

Jeg skriver nyheder og større artikler om alt inden for kulturbranchen. Kontakt mig gerne med tips og idéer på mads@kulturmonitor.dk