TOP

Michael Jannerup træder et skridt op hos Gyldendal – udnævnt til ny kommunikationschef og indtræder i ledelsen

Michael Jannerup, der senest har siddet i en stilling som ledelseskoordinator hos Forlaget Gyldendal, træder nu et skridt op i hierarkiet hos Danmarks største forlag, skriver MediaWatch. 

Fra den 1. marts er Jannerup indtrådt i ledelsen, og er samtidig blevet udnævnt til en nyoprettet stilling som kommunikationschef for den samlede forlagsgruppe med ansvar for corporate communications og interessevaretagelse. Skiftet sker ud fra et ønske om at sikre en strategisk forankring af kommunikationen på tværs af forlagsaktiviteterne, lyder det.

Gyldendal får igen en pressechef

Sidste år stoppede såvel pressechef Henrik Bay og marketingschef Loa Brix hos Gyldendal, der stedet slog de to stillinger sammen under pr- og marketingschef Lisbet Stolberg. Nu overtager Michael Jannerup ligeledes stillingen som pressechef. 

Michael Jannerup har tidligere været redaktør hos Gyldendal og var før det kommunikationschef i Kulturministeriet. Han har desuden været nyhedsredaktør på Berlingske og er medforfatter på bogen ‘Værdikæmperne’ fra 2017. 

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Jeg skriver nyheder, debat, analyser og baggrundsartikler om kunst og kultur med fokus på branchen, forretningen og beslutningstagerne. Modtager meget gerne alle former for ris, ros, tips og kommentarer på lars@kulturmonitor.dk