TOP

Mia Keinicke efterfølger Peter Mark Lundberg på kulturpost i Høje-Taastrup Kommune

Peter Mark Lundberg skiftede i maj 2020 stillingen som biblioteks- og kulturhuschef i Høje-Taastrup Kommune ud med stillingen som direktør for Dansk Teater. Nu er hans afløser til jobbet i kommunen endelig fundet, oplyser Sjællandske Nyheder.  

Siden Peter Mark Lundberg stoppede, har Philip Correll været konstitueret leder, men fra 2. november bliver Mia Keinicke den nye biblioteks- og kulturhuschef med ansvar for Taastrup Bibliotek og Hedehusene Bibliotek samt for kulturhusene Hedehuset i Hedehusene, Taastrup Kulturcenter, Taastrup Teater & Musikhus og Medborgerhuset i Taastrup. 

Mia Keinicke er uddannet cand.mag i Moderne Kultur og Kulturformidling og har desuden en diplomuddannelse i ledelse. Hun kommer til stillingen i Høje-Taastrup med en solid erfaring som leder af både biblioteker, kulturhuse og idrætsanlæg i København – herunder Valby Bibliotek, Vesterbro Bibliotek og Kulturhus og Kulturstationen Vanløse. 

Jeg skriver nyheder og større artikler om alt inden for kulturbranchen. Kontakt mig gerne med tips og idéer på caroline@kulturmonitor.dk