TOP

Malene Schioldan bliver ny direktør hos forlaget Modtryk

41-årige Malene Schioldan overtager fra 1. april 2019 direktørstolen hos forlaget Modtryk, der holder til i Aarhus. Hun overtager stolen fra nuværende direktør Ilse Nørr, der går på pension ved direktionsskiftet.

Malene Schioldan skifter fra en stilling som salgschef. En stilling hun har haft siden 2008. I forbindelse med den nye titel udtaler hun:

”Jeg er stolt over at være blevet valgt til at skulle føre Modtryk videre. Det er en ære at efterfølge Ilse Nørr, der om nogen har gjort Modtryk til en konkurrencedygtig virksomhed og skabt en stærk udgivelsesprofil. Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet i fælleskab med mine dygtige og erfarne kollegaer.”

Jeg skriver nyheder og større artikler om alt inden for kulturbranchen. Kontakt mig gerne med tips og idéer på kasper@kulturmonitor.dk.