TOP

Line Rosenvinge er ny associate partner hos BARC Scandinavia

I slutningen af april så den kulturelle medlemsorganisation BARC Scandinavia (The Business of Art & Culture Scandinavia, red.) dagens lys, og nu er Line Rosenvinge kommet med på holdet som associate partner.

Line Rosenvinge har indtil nu haft sit eget firma Tender Task, hvor hun som konsulent har hjulpet både offentlige og private organisationer og kunstnere med analyse, produktion og udvikling. Som konsulent havde hun blandt andet fokus på strategi, planlægning og kommunikation.

De tre partnere, Frederik Fabricius, Søren Mikael Rasmussen og Martin Buck Hegaard, stiftede ud fra britisk eksempel BARC Scandinavia. Visionen bag medlemsorganisationen er blandt andet, at der skal være et større fokus på vidensdeling mellem kulturinstitutionerne i Danmark, og at man skal tage ved lære af både hinandens og udlandets succeshistorier. Det skal bidrage til, at BARC-medlemmerne forhåbentlig kan lære af hinanden inden for områder som digitalisering, forretningsudvikling og kommunikation.

Line Rosenvinge får ansvar for kursusrejser for kulturledere og BARC-medlemmer, og skal som noget af det første i sit nye virke planlægge en kursusrejse til London for kulturledere og politiske beslutningstagere.

Jeg skriver nyheder og større artikler om alt inden for kulturbranchen. Kontakt mig gerne med tips og idéer på natalie@kulturmonitor.dk