TOP

Leonora Christina Skovs succesroman bliver nu filmatiseret

“En stor nyhed: Regner Grasten Film har købt filmrettighederne til ‘Den der lever stille’,” skriver forfatter Leonora Christina Skov på sin Instagram

Bogen, som i år indbragte hende boghandlernes pris, De Gyldne Laurbær, handler om den ensomme og lesbiske Christinas opvækst i Helsinge og hendes evige kamp for forældrenes anerkendelse og kærlighed.

Det er endnu uklart, hvem der skal medvirke i filmen, men produktionen forventes at gå i gang til foråret, når manuskriptet er klart. En proces, Leonora Christina Skov ser frem til – og som hun kommer til at være med indover, skriver hun på sin Instagram.

“Jeg spår, at det kan gå alle veje, og muligvis bliver det lige så crazy som mit sidste halvandet år, men en oplevelse bliver det helt sikkert. Og nej, jeg ved ikke, hvem der evt. skal spille mig. Eller min mor.”

Filmproducenten Regner Grasten står bag film som blandt andet ‘Hvidsteen Gruppen’, ‘Familien Gregersen’ og ‘Det forsømte forår’. Til Berlingske siger han, at han har brugt meget tid på at overtale forfatteren.

“Vi er enige om, at manuskriptet skal sidde 100 procent i skabet, og vi arbejder tæt sammen med Leonora. Vi er meget begejstrede og kan ikke få armene ned. Nu glæder vi os at give filmen til danskerne,” siger Regner Grasten.

Jeg skriver nyheder og større artikler om alt inden for kulturbranchen.