TOP

Ledsager med interesse for kunst, kultur og arkitektur

Jeg er kvindelig kørestolsbruger, som søger en studerende med interesse for kunst, kultur og arkitektur til at ledsage mig til diverse arrangementer. Det vil bl.a. dreje sig om ledsagelse til teater, museer, biografen eller weekendture, hvor vi oplever arkitektur og kunst.

Arbejdstiderne kan både være i dagtimerne, aften og weekender, og de varierer mellem et par timer, til dagvagter og weekendture med overnatning. Vi aftaler turene i fællesskab således, at det kan passe sammen med dit studie. 

Jeg er en kvindelig kørestolsbruger, som er lam i den ene side af kroppen. Jeg har derfor brug for hjælp til at skubbe min kørestol og hjælpe mig med at få sko og overtøjet på – alt andet klarer jeg selv.

Aflønning sker gennem Københavns Kommune (duos.dk)

Hvis du er interesseret, så send en mail til susheelakaa@gmail.com

Ansøgningsfrist 30.07.2021

Jeg glæder mig meget til at høre fra dig.

Vh Susheela Birgitte Nielsen 

Det digitale nyhedsmedie Kulturmonitor sætter hver dag spot på dagsordenen i kulturbranchen og leverer nyheder, debatindlæg og analyser om områderne film, scene, kunst, musik, litteratur og kulturpolitik.