TOP

Kulturrådmand langer ud efter Joy Mogensen og foreslår ekstra støtte til vækstlaget

Kultur- og sundhedsrådmand i Aalborg Kommune, Mads Duedahl (V), er ikke imponeret over Joy Mogensens (S) indsats under coronakrisen. Han oplever – og er bekymret for – en apati hos ikke bare kulturministeren, men også kulturlivet, hvor rådmanden mener, at flere aktører virker kapitulerende. Det skriver Nordjyske

Mads Duedahl peger på tre områder, som han mener skal på dagsordenen i Kulturministeriet, heriblandt mere støtte til vækstlaget. 

“Jeg er bange for, at talentmassen vil flygte ind i andre og sikre fag. Det er forståeligt, hvis mange går efter en sikker levevej lige nu, men jeg er virkelig bekymret for miljøerne – både i forhold til musikerne, men også lyd- og lysmænd, der finder andre veje. En måde at støtte op om denne gruppe kunne være, hvis staten doblede kommunernes hjælpepakker til vækstlag op krone til krone,” foreslår rådmanden.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.