TOP

Kulturmonitor tilbyder fri annoncering til en coronaramt kunst- og kulturbranche

Det danske kunst- og kulturliv er hårdt ramt af coronakrisen. Hos Kulturmonitor mærker vi tydeligt, hvordan alle lige fra kunstnere til store institutioner er påvirket af den virkelighed, som vi alle står i lige nu. 

Vi vil som kulturmedie hjælpe alle, der i denne tid vil ud med deres budskab – stort som småt. Derfor har vi besluttet at tilbyde alle interesserede i kulturlivet, der er ramt af coronakrisen, gratis annonceplads på Kulturmonitor – foreløbig i april måned ud. 

Det kan være et opråb til politikerne – eller annoncering for arrangementer, udstillinger eller andet relevant nu eller ude i fremtiden. For på et tidspunkt kommer vi ud på den anden side – og der skal vi ved fælles hjælp have sat gang i det kunst- og kulturliv, der er så vigtigt for os alle.

Skriv til os på kontakt@kulturmonitor.dk, hvis du vil benytte dig af tilbuddet om gratis annoncering hos os. Vi har over 100.000, der læser med hver måned.

Tilbuddet bliver efter først-til-mølle-princippet.

Vi har følgende formater til rådighed:

Størrelse: 930 x 180
Størrelse: 300 x 250

OBS. Du skal aflevere dit materiale i en .gif eller .jpg, og det må maksimalt fylde 120 kb. 

Det digitale nyhedsmedie Kulturmonitor sætter hver dag spot på dagsordenen i kulturbranchen og leverer nyheder, debatindlæg og analyser om områderne film, scene, kunst, musik, litteratur og kulturpolitik.