TOP

Kulturministeren: “Fælles opgave i at tale kulturen op igen”

Hvordan kan en række kulturaktører være med til at løfte betydningen af kulturområdet? Det spørgsmål rejser kulturminister Joy Mogensen (S) på Røddingmødet, som finder sted den 13. og 14. august. 

”Vi har en fælles opgave i at tale kulturen op igen. Det er mit vigtigste budskab til alle, der kommer på Røddingmødet”, udtaler Joy Mogensen i en pressemeddelelse. 

Deltagerne på Røddigmødet er inviteret personligt af kulturministeren, og man kan se årets deltagere her. De er udvalgt i egenskab af deres viden og erfaring med årets temaer, som i år børn og unge, frivillighed og public service.

”Kultur og idræt skal spille en rolle i at skabe et samfund med verdens bedste barndom. Vi skal have tillid til vores medier, hvis vores demokrati skal fungere i en digital og uforudsigelig mediefremtid. Jeg håber, at vi kan samles på Rødding og lave en alliance om at løfte betydningen af kulturområdet i vores samfund. Kulturområdet er vævet ind i hele den nye regerings vision for fremtidens Danmark,” lyder det fra Joy Mogensen.

Det er fjerde gang, at Røddingmødet på Rødding Højskole bliver afviklet, og det strækker sig over to dage.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.