TOP

Kulturhuset Klaverfabrikken i Hillerød får ny leder

Den nuværende leder af Klaverfabrikken i Hillerød, Jens Jepsen, har valgt at trække sig tilbage til fordel for familielivet og musikken.

Det efterlader en tom stol, som den 28-årige Peder Raarup Jensen fra den 1. marts sætter sig i. Det skriver Hillerødposten.

Peder Raarup Jensen har en bachelor i Music Management og er kandidat i Mangement of Creative Business Processes. Indtil nu har han været ansat som projektleder i det kreative bureau Format Agency.

Han kom første gang til kulturhuset i 2008 som frivillig, og siden har han blandt andet siddet i bestyrelsen – senest som formand siden april 2019.

“Klaverfabrikken har været en stor del af mit liv i mere end 10 еr nu, og huset har på rigtig mange områder været definerende for der, hvor jeg er i dag. Jeg er derfor enormt glad og stolt, men også ydmyg over at pеtage mig rollen som leder af Klaverfabrikken,” siger Peder Raarup Jensen til Hillerødposten.

Jeg skriver nyheder og større artikler om alt inden for kulturbranchen. Kontakt mig gerne med tips og idéer på kasper@kulturmonitor.dk.