TOP

Krimimessen aflyst – refunderer alle købte billetter

Krimimessen i Horsens er aflyst på grund af risikoen for spredning af coronavirus. Det oplyser Horsens Kommune i en pressemeddelelse. 

Arrangørerne af messen har ellers arbejdet på at finde en alternativ løsning, så Krimimessen kunne blive gennemført i et andet format, men det har ikke været muligt. 

“Vi beklager det besvær, som aflysningen giver både messens mellem 7.000- 10.000 gæster og vore mange samarbejdspartnere og leverandører. Men vore gæsters og samarbejdspartneres sikkerhed, hverken kan, eller vil vi sætte på spil. Krimimessen er et internationalt event med deltagere fra mere end otte lande, hvilket selvfølgelig skærper bekymringen i relation til COVID-19, da mange af de deltagende forfattere kommer fra lande, hvor man har haft en endnu større spredning af coronavirus,” udtaler Claus Hagstrøm Hansen, der er biblioteksleder og leder af Krimimessen, i en pressemeddelelse. 

Holdet bag Krimimessen går nu i gang med at kontakte alle involverede samarbejdspartnere og oplyser desuden, at alle allerede købte billetter vil blive refunderet.

Journalist og redaktør på Kulturmonitor. Skriver og redigerer nyheder, kommentarer, analyser og baggrundsartikler om alt inden for kulturbranchen. Skriv til mig på birgitte@kulturmonitor.dk med alle former for input, der kan være med til at gøre Kulturmonitor til Danmarks bedste kulturmedie.