TOP

Korleder til Odense Teaterkor

Odense Teaterkor søger ny korleder

Da vores nuværende korleder desværre stopper, søger vi en ny korleder pr. 1. august 2020. Odense Teaterkor er et firstemmigt rytmisk kor bestående af 36 engagerede medlemmer. Koret er ambitiøst og har god mødedisciplin og vores øveaftener er præget af både seriøsitet, sangglæde og hyggeligt samvær. Repertoiret er danske og udenlandske sange inden for den rytmiske genre.

Du kan læse mere om koret, samt se det repertoire vi pt. arbejder med, på vores hjemmeside www.odenseteaterkor.dk.

Koret afholder hvert år mellem fire og otte koncerter, de fire på Odense Teaters Foyerscene og de øvrige i forskellige kirker samt til H.C. Andersen julemarked. Herudover kan vi bookes til de koncerter vi, i et samarbejde mellem bestyrelsen og korleder, finder kan passe ind i korets øvrige planlægning. Bl.a. deltog vi i foråret 2018 i forestillingen ”Hændelsen” på Odense Teater. Til koncerterne akkompagneres koret af piano og bas.

Vi ønsker at vores dirigent

  • er uddannet korleder eller har erfaring med korledelse
  • er stabil og velorganiseret
  • kan akkompagnere koret på klaver på øveaftener
  • er engageret, motiverende og har ideer til korets udvikling
  • kan indgå i et kreativt samarbejde med koret og korets bestyrelse og få sangglæden til at blomstre

Vi øver mandage kl. 19:00 – 21:30 på Sct. Knuds Gymnasium, sæsonerne kører fra slut august til midt december samt start januar til midt juni.

Ansøgning sendes på mail til dorte.folkmann8@gmail.com. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Yderligere oplysninger om koret kan fås ved henvendelse til korets formand Dorte Folkmann på tlf. 4031 3439 eller til vores nuværende korleder Caspar Præstegaard på tlf. 4076 3331.

Løn- og andre ansættelsesvilkår fremgår af Undervisningsministeriets til enhver tid gældende bekendtgørelse om ”løn og andre ansættelsesvilkår for ledere og lærere ved undervisning m.v. efter Folkeoplysningsloven”.

Det digitale nyhedsmedie Kulturmonitor sætter hver dag spot på dagsordenen i kulturbranchen og leverer nyheder, debatindlæg og analyser om områderne film, scene, kunst, musik, litteratur og kulturpolitik.